Vip Vastgoed Onderhoud

Wij staan voor al u mutatie werk klaar ?

Regen, wind, zon, slijtage of gewoon ouderdom: allemaal factoren die een sterke invloed hebben op de staat van uw bedrijfspand of woning. Met periodiek onderhoud kunnen onaangename verassingen voorkomen worden. Vaak wordt het belang van het goed bijhouden van uw woning onderschat, maar op de lange termijn kan goed onderhoud u geld besparen. Wij voeren graag uw kleine en grote klussen aan uw woning of bedrijfspand voor u uit. Ook kunnen wij periodieke inspecties voor u uitvoeren. Onze vakmensen staan voor u klaar voor elk type onderhoudswerkzaamheden. Wij informeren u dan ook graag over alle mogelijkheden!

Onderhoudswerkzaamheden

Het onderhouden van een pand kan in verschillende soorten en maten. Zo kan het maar eens in de aantal jaar nodig zijn om bijvoorbeeld het dak te laten onderhouden. Welke klussen er moet gebeuren hangt natuurlijk af van het huis, maar er zijn wel een aantal basispunten die u in de gaten kunt houden:

  • Schilderwerk, met een klein likje verf kan je een woning in een handomdraai een vernieuwde look geven. Schilderwerk zorgt niet alleen voor een betere uitstraling maar zorgt ook nog eens voor dat uw huis beter is beschermd tegen weersomstandigheden.
  • Dak en muren, deze twee delen van het huis vragen vaak maar om weinig aandacht. Toch is het slim als u regelmatig even checkt of alles er nog goed bij staat. Helemaal na een storm kan het verstandig zijn om even te controleren of alle dakpannen nog recht liggen.
  • Dakgoot, controleer regelmatig de dakgoot om eventuele verstopping te verkopen. Maak de dakgoot ook één keer per jaar schoon. Dit kan gedaan worden door takjes mos en bladeren te verwijderen.
  • Ramen, de meeste ramen zijn voorzien van een kitaansluiting. Het kan voorkomen dat er scheurtjes ontstaan in de kit. Het is daarom belangrijk deze kitranden goed schoon te houden.
  • Impregneren, heeft u last van lekkages of vocht? Dan is er de mogelijkheid de buitenkant van de woning te voorzien van een speciale laag wat ervoor zorgt dat geen water meer binnen komt.
  • Hout, het is belangrijk dat houten delen van een huis ook goed worden onderhouden, zodat het hout niet gaat rotten.

Werk tijden

Monday- Thursday:8:00-18:30 Hrs
(Phone until 17:30 Hrs)
Friday - 8:00-14:00

Adres

Poortland 130 1046 BD Amsterdam
Phone: 020 337 51 36
Mobiel: 06 19 833 818
Email: info@vipbouwgroep.nl