Over ons

Aannemersbedrijf dat unieke ruimtes creëert

Vip bouwgroep BV

Vip bouwgroep  biedt u een totaalpakket aan personele diensten en aangenomen projecten. Vip bouwgroep  streeft naar vernieuwde oplossingen voor uw personeelsproblemen en doet dit op zeer doeltreffende wijze. Hierdoor ontstaat er voor zowel werknemers als voor u als werkgever een positief resultaat uit onze samenwerking.

Wie zijn Wij ?

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers. Wij staan ieder moment van de dag voor u klaar. Onze Werklieden kunnen 24 uur per dag bij ons terecht. En om de communicatie en werving zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft Vip bouwgroep  een aanspreekpunt in het thuisland van al haar mensen. Bovendien schakelen wij bij de introductie van nieuw personeel en eventuele calamiteiten onze buitenlandse collega’s ter plekke in. Zodat problemen direct kunnen worden gesignaleerd en opgelost.

Team

Onze specialisten

Staan met alle ervaring en inzet. "Ze zijn ‘overzichtelijk’, hebben minder regels dan de grote bedrijven en voelen zich verantwoordelijk voor het resultaat".

Erdal ALTIN
Erdal ALTIN
Ceo
Ahmet KARACADAL
Ahmet KARACADAL
Calculator
 ing. Muhammed ÖZAY
ing. Muhammed ÖZAY
Bouwkundige
Nurcan OZAY
Nurcan OZAY
Administratie

VISIE

De kern van Vipbouwgroep ligt in het gehele bouw proces met de nadruk op een optimaal projectresultaat voor de opdrachtgever. Hieruit ontstond de visie die de fundamenten vormen voor Vipbouwgroep. Dat is waar wij trots op zijn.

 

.

MISSIE

Betrouwbaarheid en zorgvuldigheid, dat zijn de kernwaarden van Vip bouwgroep. Bij het realiseren van uw projecten, zijn wij een professionele schakel van toegevoegde waarde binnen het bouwproces. Vandaar staan innovatie en zelfreflectie hoog bij ons in het vaandel. Door continu onze werkzaamheden te evalueren, kunnen wij de werkwijzen binnen het bedrijf blijven verbeteren.

0
Successful Projects
0
Happy Customers
0
Team Members
0
Awards Won

Zij vertrouwen ons

Werk tijden

Maandag- Vrijdag: 8:00-18:30
Zaterdag- 8:00-15:00

Adres

Poortland 130 1046 BD Amsterdam
Phone: 020 337 51 36
Mobiel: 06 19 833 818
Email: info@vipbouwgroep.nl